Mijn Cameo en Pasen

Ik heb sinds een tijdje een Silhouette Cameo. In begin maakte ik eenvoudige dingen maar ondertussen heb ik al veel bijgeleerd via blogs, boeken, Facebookgroepen en workshops.

Een tijdje geleden kocht ik statische vinyl (zowel gewone als printbare) en dit gebruikte ik om paasversieringen te maken. De printbare vinyl is niet zo goed gelukt bij mij. De afbeeldingen zijn te licht van kleur waardoor je ze nauwelijks ziet wanneer ze tegen het venster plakken. Ligt het aan de afbeeldingen of aan onze printer? Ik weet het niet.

De andere probeersels zijn wel goed gelukt. Hiervoor gebruikte ik matte vinyl om de tekening uit te snijden en deze kleefde ik op de statische vinyl. Als de zon schijnt komen deze afbeeldingen echt heel mooi.

Om dit zo mooi te maken kocht ik de vinyl bij Feeërieke en volgde ik een workshop meerkleurenstickers bij Studio Biezonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: