40 before 40 – update

Ik had een lijstje gemaakt met 40 puntjes die ik wil doen voor ik 40 word. We zijn nu een half jaar verder en hier is een overzicht hoever ik zit.

1. Mijn eigen handtas ontwerpen, met alles wat ik leuk vind aan andere handtassen gecombineerd in één handtas.

Ik ben er volop mee bezig, eerste probeersel is al goed gelukt maar er zitten een paar mankementjes aan dus ga ik het herbeginnen.

4. Van alles verzamelen op Pinterest met leuke ideetjes om te doen en er dan niets mee doen. Daar moet verandering in komen, van mijn bord “Eens uitproberen” moet ik er 10 effectief eens uitproberen.

Al 2 dingen geprobeerd: eentje is mislukt, het andere is een heel mooi plantje aan het worden.

8. Alle tekeningen maken uit Kleuren op nummer meesterwerken

De derde tekening is juist gedaan, maar ik vind het niet zo mooi. Ik heb deze keer met kleurpotloden gewerkt in plaats van met stiften en dat valt tegen. Plus ik herkende het meesterwerk niet. (Ook niet toen ik het opzocht op Google)

10. Een boek lezen van Roald Dahl.

Ik heb ondertussen Matilda uit en dat was echt leuk om te lezen. Ik heb hier nog de GVR liggen en die ga ik ook nog lezen.

12. De avonturen van Alice lezen.

Die andere klassieker die ik ondertussen heb gelezen. Maar deze was dus wel een teleurstelling. Ik heb moeite moeten doen om het helemaal uit te lezen. Dit is een voorbeeld van een boek waar de film dus beter is.

17. Een spiegeltaart maken.

Geprobeerd maar mislukt. Ik ga wel een nieuwe poging wagen dus is nog niet helemaal afgestreept.

19. Nog een tweede Pinterest bord waar ik eens moet werk van maken: 10 dingen proeven van het bord “Lekker?”

Ook hier twee dingen geprobeerd waarvan eentje niet lekker was en de andere heel lekker, moet je ook eens proberen.

21. Disney klassiekers bekijken

Ondertussen zijn we weer 3 films verder: Atlantis, Lilo&Stitch en Bolt. Maar nu zit ik een beetje vast. Want Disney is al zijn films van Netflix aan het halen. De enige die er nu nog opstaan heb ik al gezien.

22. 10 films zien

Aan dit tempo ben ik er tegen het einde van dit jaar al. 3 films zag ik op Netflix: Walt Before Mickey, The Danish Girl en 12 Years Slave (die laatste was het boek trouwens beter). Eén film zag ik op tv: Maleficent. En we gingen ook naar de cinema voor Paddington 2.

29. Elke dag een foto nemen

Het lukt nog steeds niet elke dag. Maar ik denk nog vaak “dat had ik moeten fotograferen” als het moment gepasseerd is.

32. Frans praten met mijn Franstalige collega’s

De Franstalige vergaderingen zijn nog steeds moeilijk te volgen. Maar ik doe mijn best.

33. 2000 kilometer wandelen in totaal

Gisteren zat ik aan 366km, daarmee sta ik voor op schema. Goed bezig dus.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: