Winning mood

De laatste tijd ben ik precies in een winning mood.

Eind vorig jaar deed ik mee aan een wetenschappelijke enquête. Ik doe dit wel vaker en sta er dikwijls niet bij stil dat je ook iets kan winnen. Toen ik eind februari een mail kreeg dat ik een Bongo-bon gewonnen had wist ik zelfs niet meer waarover de enquête ging. Maar ik was dus een van de negen winnaars uit meer dan 1400 deelnemers. Een paar dagen later kreeg ik een mail dat er een vervolg-enquête was en dat er terug kans was om een Bongo-bon te winnen. Ik heb dus maar meteen die enquête ook ingevuld.

Ik koop tegenwoordig wel eens iets online iets bij Feeërieke, een leuke plaats om knutselspulletjes te kopen. Elke keer steekt daar een kaartje bij dat als je je bestelling deelt via Instagram, je een kortingsbon kan winnen. Vorige maand heb ik dat dan ook maar eens gedaan. Nu mag ik terug iets bij Feeërieke bestellen want ik heb dus die kortingsbon gewonnen.

Twee keer iets onverwacht winnen dat vind ik wel leuk. Nu ik in een winning mood ben is het misschien tijd om nog eens met de Nationale loterij mee te doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: