Dit was januari en februari

De afgelopen twee maanden bezochten we drie keer het cultureel centrum. We zagen Het Zwanenmeer gebracht door het ballet en orkest van de Staatsopera van Tatarstan. Echt de moeite waard. Arlieke was serieus onder de indruk en bij het buitengaan vroeg ze wanneer we nog eens naar zo’n ballet gaan.
De show van Henk Rijckaert was helemaal zoals we het verwacht hadden. Maker was al de tweede show van hem die we zagen en net als de eerste keer hebben we veel kunnen lachen.
Otto-Jan Ham hadden we nog nooit live bezig gezien, we hebben hem wel al in het echt gezien omdat hij toevallig ook in Halle woont. Even Goede Vrienden is de naam van de eerste show van Otto-Jan Ham en alhoewel we ook hier goed gelachen hebben was het toch niet helemaal zoals ik verwacht had.

Met het werk gingen we een nieuwe cocktailbar in Brussel testen: The Modern Alchemist. Desondanks ik niet vaak (en ook niet zo graag) alcohol drink, ben ik blij dat ze me overtuigd hebben om toch te proeven want het was echt wel lekker. Het was gezellig en voor mijn doen ben ik er lang gebleven.

Januari was ook die maand dat het zoveel sneeuwde. Het lijkt alweer zo lang geleden!

Arlieke vond het geweldig tussen de striphelden in Comics Station Antwerp. Behalve die in het huis van de familie Kiekeboe, vond ze alle attracties leuk. Met een voorkeur voor de binnenspeeltuin.

We gingen ook twee maal op weekend en twee keer zat het weer een beetje tegen. De eerste keer was naar de zee met ons drietjes. We verbleven in het nieuwe park van Roompot te Bredene. In het park zelf viel weinig te beleven en veel gasten waren er niet. Maar we zaten in een gloednieuw huisje en de zee was niet ver, het was dus een heel leuk weekend.

Twee weken later zaten we in Zottegem met mijn familie. We hebben ons geweldig geamuseerd. We deden een leuke wandeling in de Zwalmstreek (behalve die 10 minuten in de gietende regen). En mijn moeder had geweldig zotte spelletjes gevonden om ons bezig te houden. Een leuk weekend krijg je duidelijk door met de juiste mensen op weekend te gaan want het huisje dat we gevonden hadden viel een klein beetje tegen.

Februari is ook die maand waarin ik me te ziek en te moe voelde om iets te doen. Een zware keelontsteking zorgde ervoor dat ik zo een hele week gemist heb in februari.

Tijdens die warme zonnige dagen van februari is onze tuin heraangelegd. Zo spijtig dat Arlieke dat vond, want het was nu eens goed weer en zij kon niet buiten spelen. Maar nu hebben we wel een mooi aangelegde tuin in plaats van stuk grond met wat gras op en veel te grote hagen rondom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: