Hierop verheug ik me in maart

Toen mijn ouders hun sint kado voor de kleinkinderen bekend maakten, de kinderen mochten gaan karten, waren een paar van de ouders jaloers (ik was eigenlijk de enige die niet jaloers was). Om die jaloerse ouders ook iets te gunnen willen mijn ouders ook met ons iets doen. Alleen wij weten nog steeds niet wat, we weten dat het in Mechelen is en dat we sportief gekleed moeten zijn maar dat we niet gaan sporten. Wordt vervolgd!?

Voor de laatste keer dit seizoen gaan we in maart nog eens naar het cultureel centrum. Deze keer de show van David Galle, die hebben we nog nooit eerder live bezig gezien.

In Halle vieren we carnaval een beetje later dan in de rest van de wereld. Wij moeten dit jaar wachten tot het einde van de maand: 30-31-32 maart (zoals het zo mooi op hun affiche staat). Iedereen kan zijn carnaval kostuum nu dragen, ik moet die van ons nog maken.

Ik heb deze maand ook een afspraak met een personal shopper en ik ben echt benieuw wat dat gaat geven.

Kathleen van Tuttefrut.be organiseert voor het derde jaar op rij een 40 dagen bloggen challenge. Ik ben zo zot geweest om mij ook in te schrijven en zal wel zien hoe ver ik raak. Spoiler alert: de voorbije 2 jaren is dit niet echt gelukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: