Mistig

Eind december waren we een paar dagen naar Normandië. Veel hebben we daar helaas niet kunnen zien wegens een beetje heel mistig weer.

Maar de voorbije mistige dagen in België waren bijlange niet zo mooi als toen in Normandië. Misschien lag het gewoon aan het feit dat wandelen in de mist veel rustgevender is dan er zich met de auto, samen met duizenden anderen, een weg in te moeten banen.

Zo waagden we ons op 31 december aan een mooie wandeling langs de kliffen. Over de zee zagen we lage wolken steeds sneller dichterbij komen en voor we het wisten was de zee verdwenen. Doordat we enkel nog de mist zagen, en dit ons niet de meest veilige omstandigheden leek om langs een onbekend pad langs de kliffen te wandelen, zijn we maar teruggekeerd naar ons huisje. Al bij al toch genoten van een mooie wandeling met oudjaar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: