Floaten

Floaten is drijven op water in de meest ideale omstandigheden. Het water is lekker warm en je blijft drijven door de bijzondere eigenschappen van het epsomzout. Je neemt plaats een prikkelarme cabine, het licht gaat uit en doordat je oren onder water zijn hoor je enkel je eigen ademhaling.

We hadden deze therapie al een paar keer op tv gezien en daar werd beweerd dat je er volledig ontspannen en herladen uit zou komen. Dus wilden we dat uiteraard ook wel eens uittesten maar helaas zijn er in België niet veel plaatsen waar je dit kan doen.

Na een lange rit en de vele files waren we volledig klaar om te ontstressen. Wat onwennig werden we heel goed onthaald in een aangename en nette omgeving met twee cabines zodat we dit samen konden ervaren.

We hadden gereserveerd voor één uur en voor we het beseften was dat uurtje al voorbij. Na het wegspoelen van het vele zout beseften we dat dit wel ontspannend was geweest maar dat het misschien toch iets te ver rijden was. Een sauna bezoek kan ons evenveel ontspannen.

Deze post is in stand gekomen in het kader van de blogboost najaarschallenge waarover je meer informatie hier kan vinden.

Zelf ook eens floating proberen dat deden wij bij JUSTNJOY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: