Achter de schermen

Het derde thema in de Blogboost najaarschallenge is “Achter de schermen”. Ik kan je alvast verklappen dat er niet veel structuur achter mijn blog zit, de reden ook waarom ik al een week achter ben op de challenge.

Soms zit ik achter mijn bureau, soms zit ik buiten in de tuin, maar meestal zit ik gewoon in de zetel tijdens het schrijven.

Ik heb geen vaste dag wanneer ik schrijf en ook geen vast uur. Ik schrijf wanneer ik zin heb om te schrijven.

Er staat geen speciale muziek op maar er moet wel altijd iets van achtergrondlawaai zijn, dat kan de radio zijn maar of een muzieklijst van mijn Spotify of zelfs gewoon de tv. Ik heb nooit goed kunnen werken of studeren in stilte.

Voor het bericht online komt laat ik het meestal lezen door mijn man en moet ik dan eerst nog enkele schrijffouten verwijderen en zinsconstructies verbeteren.

Ik schrijf altijd vanop mijn MacBook (technisch gezien is die van mijn man maar ik gebruik hem meer). Maar ik heb ook de WordPress-app op mijn smartphone staan, dus ik zou ook berichten kunnen schrijven via die app.

In 2008 heb ik gekozen voor WordPress, dit was toen voor mij de beste keuze en ik ben er nog steeds tevreden van daarom dat ik deze oplossing gewoon verder gebruik. Voor 2008 maakte ik mijn website zelf in HTML en PHP.

Door omstandigheden zijn mijn vorige websites veranderd, verdwenen en weer herbegonnen, daarom dat je hier maar terug kan gaan tot 2018. Enkel de website die ik in 2008 startte naar aanleiding van de geboorte van onze dochter kan je nog terug vinden (arlieke.avezoete.be).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: