Allemaal Hallenaar

In het voorjaar deden Arlieke en ik mee aan een project georganiseerd door onze stad. We werden gefotografeerd door Lieve Blancquaert en vulden een vragenlijst in over onze corona situatie en gedachten. Uit de antwoorden werd een stukje tekst gehaald, deze werd op de foto geplaatst en deze foto’s kwamen op de website van het cultuurcentrum ’t Vondel en via affiches in de bushokjes van Halle. Hiermee tonen we aan alle Hallenaren dat ze er niet alleen voor staan.

Mijn wens op de affiche was dat er snel terug leven in Halle zou zijn. Dat is ondertussen wel gelukt, de versoepelingen, het mooie weer en het voetbal helpen hierbij. Arlieke wou heel graag eens haar klasgenootjes en leerkrachten zonder mondmasker zien. Zij heeft minder geluk, want overal mogen de mondmaskers stilaan verdwijnen behalve in de scholen. Ze zal het eerste middelbaar afsluiten zonder te weten hoe de mensen (die ze het afgelopen jaar het meeste gezien heeft) er echt uit zien. Ik hoop dat er in september ook voor de scholen nog versoepelingen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: