Een bril of lenzen?

Normaal draag ik lenzen, alleen als ik een dag thuis ben doe ik mijn bril aan. Door het constant thuiswerken heb ik dus nog maar weinig mijn lenzen gedragen. De laatste maanden had ik steeds vaker last aan mijn ogen als ik mijn lenzen nog eens aan deed. Dus heb ik nu beslist om geen lenzen meer te dragen en opnieuw mijn bril te dragen.

Tot ik tot het besef kwam dat ik dan mijn zonnebril niet langer kan dragen. Ik ben dan maar eens gaan kijken voor een zonnebril op sterkte. In de winkel was er een promotie waarbij ik 3 brillen kon nemen voor de prijs van 2, met andere woorden ik heb nu 2 zonnebrillen op sterkte en een nieuwe bril.

Ik ga dus van lenzen naar een heleboel brillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: