Vakantie in eigen land: Landal Village l’Eau d’Heure

Ook deze zomer leek het ons beter om eerder in eigen land op vakantie te gaan dan in het buitenland het coronavirus op te lopen. Als we dan ook nog eens niet ver gingen dan konden we ook snel even terug naar huis gaan om ons vaccin te gaan halen moest het nodig zijn. Dus hebben we onze hoofdvakantie dit jaar geboekt in het Landal park Village l’Eau d’Heure. Voor ons is dit maar een uurtje rijden maar we waren wel nog nooit in deze streek geweest.

Het huisje

Het park zelf is een mooi, rustig park aan de rand van het grootste meer. Het huisje waarin wij zaten voelde behoorlijk afgeleefd uit. Het interieur was opgefrist, het was proper, maar daarmee is alles wel gezegd. Er waren toch een paar mankementen.

Wij hadden een groter huisje gekozen en daar waren we wel blij om, hierdoor waren die paar regendagen geen al te groot probleem.

De omgeving

De omgeving is mooi om te wandelen, maar door al dat regenweer hebben we sommige wandelingen moeten aanpassen wegens te modderig om verder te kunnen.

Naast het wandelen viel er niet zoveel te beleven in de buurt. Het activiteiten centrum in de buurt was niet echt uitnodigend. Aan het stof binnen te zien leek het alsof het niet open was geweest sinds de eerste lockdown. Buiten het huren van fietsen of steps zagen we niet dat je er ook iets anders kon doen.

Het gemeentelijk zwembad aan het park was ook nog niet open en voor het buitenzwembad vonden we het te koud en te regenachtig. Dat weer hield ons ook tegen om de watersporten op het meer mee te doen.

Conclusie

We hebben een leuke vakantie gehad. De streek is zeker de moeite waard om mooie wandelingen te maken. Het vakantiepark is goed om een weekend te verblijven. Maar wij gaan niet meer terug gaan voor een hele week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: